CEC 2019 Camp Programme

DAY 1					Tuesday, 2	6 November, 2019			
MPH	07:30	08:00	30 mins	Appointment with God for Prayer & Devotion					
Lobby/TRBK	08:00	08:30	30 mins	Registration					
Music Hall	08:30	09:15	45 mins	Welcome, Video, Praise & Worship					
Class	09:15	09:45	30 mins	*Teachers Getting To Know Campers within individual classes + Camp Overview + Tshirt distribution					
	09:45	10:10	25 mins	Tea Break					
Music Hall	10:10	10:40	30 mins		Big Group	Teaching Lesson 1			
Class	10:40	11:10	30 mins		Class Time : Discus	sion & Sharing on Lesso	on 1		
				K1/K2	P1/P2	P3/P4	P5/P6		
	11:10	11:55	45 mins	Games	Missions	Music	Craft		
Chatiana (11:55	12:40	45 mins	LUNCH	Music	LUNCH	Missions		
Stations/	12:40	13:25	45 mins	Craft	LUNCH	Games	LUNCH		
Class	13:25	14:10	45 mins	Missions	Games	Craft	Music		
	14:10	14:55	45 mins	Music	Craft	Missions	Games		
Music Hall	14:55	15:25	30 mins	Big Group Teaching Lesson 2					
	15:25	15:50	25 mins	Tea Break					
Class	15:50	16:20	30 mins	Class Time : Discussion & Sharing on Lesson 2					
	16:20	16:40	20 mins	Lesson 1 & 2 Recap					
Music Hall	16:40	17:20	40 mins	Praise & Worship, Outing Briefing, Dismissal					
DAY 2					Wednesday,	27 November, 2019			
MPH	07:30	08:00	30 mins	Appointment with God for Prayer & Devotion					
Lobby/TRBK	08:00	08:30	30 mins	Registration					
Music Hall	08:30	09:15	45 mins	Welcome, Video, Praise & Worship,					
TBC	09:15	09:30	15 mins	Put Belongings in Class and Proceed to Photo Taking					
Class	09:30	09:50	20 mins	Tea Break					
				K1/K2	P1/P2	P3/P4	P5/P6		
Stations/ Class	09:50	10:20	30 mins	Games	Missions	Music	Craft		
	10:20	10:50	30 mins	Craft	Music	Games	Missions		
	10:50	11:20	30 mins	Missions	Games	Craft	Music		
	11:20	11:50	30 mins	Music	Craft	LUNCH	LUNCH		
	11:50	12:20	30 mins	LUNCH	LUNCH	Missions	Games		
MPH	12:20	12:45	25 mins	Gather and set off to outing venue					
River Safari	12:45	16:15	3 h 30 mins	Outing					
Bus	16:15	17:00	45 mins	Travel back to church					
Music Hall	17:00	17:30	30 mins	Praise and Worship & Dismissal					

DAY 3	Thursday, 28 November, 2019							
MPH	07:30	08:00	30 mins	Appointment with God for Prayer & Devotion				
Lobby/TRBK	08:00	08:30	30 mins	Registration				
Music Hall	08:30	09:05	35 mins	Welcome , Video, Praise & Worship				
Music Hall	09:05	09:25	20 mins	Big Group Teaching Lesson 3				
Class	09:25	09:55	30 mins	Class Time : Discussion & Sharing on Lesson 3				
Class	09:55	10:15	20 mins	Tea Break				
				K1/K2	P1/P2	P3/P4	P5/P6	
	10:15	10:45	30 mins	Games	Missions	Music	Craft	
Stations/	10:45	11:15	30 mins	Craft	Music	Games	Missions	
Class	11:15	11:45	30 mins	Missions	Games	Craft	Music	
Class	11:45	12:15	30 mins	Music	Craft	LUNCH	LUNCH	
	12:15	12:45	30 mins	LUNCH	LUNCH	Missions	Games	
Music Hall	12:45	13:05	20 mins	Large Group Sharing on Lesson 4				
Class	13:05	14:05	1 h 0 mins	Class Time : Discussion & Sharing on Lesson 4				
Stations	14:05	14:35	30 mins	Games	Missions	Music	Craft	
Stations	14:35	15:05	30 mins	Craft	Music	Games	Missions	
Class	15:05	15:30	25 mins	Tea Break				
Stations	15:30	16:00	30 mins	Missions	Games	Craft	Music	
Stations	16:00	16:30	30 mins	Music	Craft	Missions	Games	
Class	16:30	17:00	30 mins	Lesson 3 & 4 recap				
Music Hall	17:00	17:30	30 mins	Praise & Worship + Dismissal				

DAY 4	Friday, 29 November, 2019							
MPH	07:30	08:00	30 mins	Appointment with God for Prayer & Devotion				
Lobby/TRBK	08:00	08:30	30 mins	Registration				
Music Hall	08:30	09:05	35 mins	Welcome , Video, Praise & Worship				
Music Hall	09:05	09:35	30 mins	Big Group Teaching Lesson 5				
Class	09:35	10:10	35 mins		Class Time : Discussion & Sharing on Lesson 5			
Class	10:10	10:35	25 mins			Tea Break		
				K1/K2	P1/P2	P3/P4	P5/P6	
	10:35	11:20	45 mins	Games	Missions	Music	Craft	
Stations/	11:20	12:05	45 mins	Craft	Music	Games	Missions	
Class	12:05	12:50	45 mins	LUNCH	LUNCH	Craft	Music	
Class	12:50	13:35	45 mins	Missions	Games	LUNCH	LUNCH	
	13:35	14:20	45 mins	Music	Craft	Missions	Games	
Class/ Sanctuary	14:20	14:50	30 mins	Recap for Lesson 5 Rehearsal (P3-Pi		hearsal (P3-P6)		
Class/ Sanctuary	14:50	15:20	30 mins	Rehearsal (K1-P2)		Recap for Lesson 5		
Sanctuary	15:20	15:50	30 mins	Combined rehearsal (All)				
Class	15:50	16:10	20 mins	Tea Break				
Music Hall	16:10	16:55	45 mins	Rest (Music Hall) Graduation Ceremony				
Class	16:55	17:35	40 mins	Dinner & Packing Up				
Music Hall	17:35	17:45	10 mins	Seated at Sanctuary				

Finale Night Program

MPH	17:00	17:45	45 mins	Arrival of Parents & Light Refreshments		
	17:45	18:00	15 mins	Parents be seated at Sanctuary and Photo Montage		
	18:00	18:15	15 mins	Welcome and Praise & Worship		
	18:15	18:30	15 mins	Sharing by Job		
				Children Presentations:		
	18:30	18:35	5 mins	P5 - P6		
Sanctuary	18:35	18:40	5 mins	P3 - P4		
	18:40	18:45	5 mins	P1 - P2		
	18:45	18:50	5 mins	К1-К2		
	18:50	18:55	5 mins	Combined Performance		
	18:55	19:00	5 mins	Annoucement and Thanksgiving Prayer		
	19:00	19:10	10 mins	Video Montage		